Model: 310601055
Beschikbaarheid:
€19,75€24,75 per stuk

Isotac ondervloer 10 dB

Met Isotac 10 dBb haal je leggemak in huis. Het is makkelijk te snijden en  je klikt het als een puzzel aan elkaar.
Leggen van je ondervloer gaat sneller en eenvoudiger dan met groene platen en is van veel betere kwaliteit dan de rollen ondervloer. Doordat deze ondervloer dampdicht is en zo goed als geen water opneemt  is het niet nodig om een vochtscherm onder de ondervloer te leggen.  Isotac 10 dB  is ondanks de goede stabiele eigenschappen slechts 5 mm dik en hiermee neemt de kans aanzienlijk af dat je onderkant van je deuren moet bijschaven. 

Technisch gezien is deze ondervloer ook de juiste keus. Met een 10 dB geluidscertificering voldoet deze vloer aan de geluidseisen naar andere ruimtes die in appartementen gesteld worden. Als bijkomend voordeel  vermindert de Isotac ondervloer ook het loopgeluid in de ruimte zelf. 

Een 4 mm egaliserend vermogen is ongekend bij een ondervloer die maar 5 mm dik is. Isotac 10 Db is gemaakt van XPS plaat  en is daarom heel geschikt voor koude ruimtes zoals kelders of onverwarmde ruimtes.

Specificaties:

extra stabiel
4 mm egaliserend vermogen
10 db certificering 10 dB (Δ Lin ) / 22 dB (Δ Lw )
puzzel click
aftekenraster / gemakkelijk snijden
5 mm dik
xps isolerend Beoordelingen voor deze artikel

Score: 10 - Klant : Goede hulp gehad! Zeer tevreden hoe de vloer nu is.
Score: 9 - Klant : Goed advies waarbij uitgebreid de tijd wordt genomen. Snelle levering en zelfs thuisbezorgd zonder aanvullende kosten. Uitgebreid assortiment en mogelijkheid tot laten leggen laminaat door legservice.
Score: 10 - Klant : Gezellig bedrijf er wordt ruim de tijd genomen voor een goede uitleg.
Score: 9 - Klant : Goed en eerlijk advies. Mooi laminaat en goede levering. Zeer klantvriendelijk!
Score: 10 - Klant : Veel keuze, goed advies, mooie prijzen en erg klantvriendelijk!
Score: 8 - Klant : Prettige communicatie, goede prijs/kwaiteitsverhouding, nagekomen afspraken over offerte en factuur. Goede afstemming met degene die de vloer heeft gelegd.
Score: 10 - Klant :
Score: 9 - Klant : service, vriendelijkheid, kwaliteit , topadvies, snelle levering,
Score: 9 - Klant : Goede prijs-/kwaliteitverhouding, uitgebreid en persoonlijk advies waar je iets mee kunt. Mijn vloer is nog mooier dan ik had kunnen denken. Ik kan de laminaatloods iedereen aanbevelen!
Score: 8 - Klant : Snelle service en prima werk
Score: 10 - Klant : Flexibel, denken met de klant mee en nemen de tijd voor je.
Score: 9 - Klant : Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam, goede service. Veel keuze in laminaat. Onze keuze is van goede kwaliteit en voor een mooie prijs. Laat je niet misleiden door de eerste indruk als je aan komt rijden; de Laminaatloods is een echte aanrader!!
Score: 10 - Klant : Erg klantvriendelijk, denken mee, geen gladde verkooppraatjes.
Score: 10 - Klant : Prima bedrijf. Komen afspraken goed na. Laminaat ook door hun laten leggen. De afwerking en netheid hiervan was top. Kan iedereen aanbevelen om hier zijn vloer te halen.
Score: 10 - Klant : Goede service, goed advies, supervriendelijke mensen
Score: 10 - Klant : Vakkundig, vriendelijk,
Score: 10 - Klant : Erg goede service, zeer klantvriendelijk. Zijn zelfs aan huis geweest om de ondervloer te bekijken en advies te geven over de convectorput. Zeer aan te raden.
Score: 9 - Klant : klantvriendelijk ,behulpzaam, goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, veel keus. goed bereikbaar
Score: 10 - Klant : Zeer klant vriendelijk, ze denken met je mee en geven goed advies. Zijn duidelijk over de gang van zaken zodat je niet voor verassingen komt te staan.
Score: 10 - Klant : Bijzonder klantvriendelijk. Correcte service en afhandeling.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Gerelateerde producten