Verzend informatie

Voor het bezorgen van uw bestelling, betaalt u  een bijdrage van € 45,-. 

Ons streven is om uw bestelling binnen 3 werkdagen te leveren (met onze voorraad producten is dit normaliter geen probleem).  Dit zal niet in alle gevallen mogelijk zijn omdat sommige artikelen van de leverancier moeten komen of voor u op bestelling worden geproduceerd. In deze gevallen is de levertijd variërend tussen de 4 en 21 werkdagen. Indien de levertijd afwijkend is van onze standaard brengen wij u daar uiteraard direct van op de hoogte. 


Bezorgkosten: 

Vloeren, ondervloeren en plinten worden binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) per pallet verzonden via onze eigen bezorgdienst of een transporteur. Uw bestelling wordt tot aan de eerste deur van het pand geleverd (voor meer info zie de leveringsvoorwaarden). Indien u kiest voor de verzendoptie kunt u in het bestel systeem uw gewenste afleverdatum aangeven. 

Uiteraard wordt in overleg met u  (telefonisch of per mail)  het verwachte tijdstip van aflevering afgesproken.

Wilt u uw bestelling voor een bepaalde tijd geleverd hebben? Bijvoorbeeld 10.00 uur 's ochtends.
Dat kan, hiervoor rekenen wij een toeslag bovenop de standaard bezorgkosten! 

Kiest u dan bij verzendopties voor de optie datum en vult u bij opmerkingen in op welke werkdag voor hoe laat u uw bestelling wenst te ontvangen. 

1. De standaard bezorgkosten voor Nederland bedragen € 45,- en gelden alleen voor die leveringen waarbij het tijdstip ter keuze is van de laminaatloods.

2. Voor leveringen op de Waddeneilanden geldt een toeslag. Deze toeslag is situatie afhankelijk en wordt op aanvraag berekend. 

3. De bezorgkosten voor leveringen voor een door u opgegeven tijdstip dag bedragen totaal €95,-

4. Toeslagen voor het leveren in uw woning worden op maat berekend, neemt u hiervoor contact met ons op.

5. Woont u in het buitenland? Geen probleem uw bestelling kan ook daar in overleg geleverd worden. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.


Rembours (betalen bij aflevering)

Het is mogelijk uw bestelling onder rembours (rembours = betalen bij aflevering) te laten verzenden. 

In het bestelproces kunt u dit helaas niet opgeven. Wenst u onder rembours te ontvangen stuurt u ons dan een email met uw bestelling naar info@delaminaatloods.nl. 


Wijkt het verzend bedrag op uw bestelling af, aarzel dan niet en neem hierover contact met ons op zodat wij dit voor u kunnen corrigeren!!


Afhalen

Wilt u uw bestelling liever zelf afhalen? Dat kan!

Kiest u dan tijdens het bestelproces voor de verzendoptie afhalen. U kunt uw gewenste gewenste afhaaldatum invoeren. Zodat u zeker weet dat de goederen op het gewenste moment voor u klaar staan.

U kunt uw bestelling afhalen in ons magazijn:

De Laminaatloods
Rijksweg 5
7011 DR Gaanderen

Afhalen kan op de volgende momenten:

Dinsdag t/m Vrijdag  10:00 - 18:00 uur

Zaterdag              10:00 - 16:00 uur 


Schade of beschadiging(en) aan uw bestelling?

Ook al behandelen wij en onze vervoerders uw bestelling met de grootst mogelijk zorg er kan (helaas) altijd iets mis gaan.

Daarom dient u uw bestelling op het moment van ontvangst te controleren of het onbeschadigd en volledig is.
Als dit niet zo is dient u een aantekening te maken op de vrachtbrief of bon van de vervoerder.

Aansluitend verzoeken wij u om de schade zo spoedig en volledig mogelijk aan ons te melden. U kunt uw melding van schade per telefoon 085-3030740  of mail info@delaminaatloods.nl doen.  
Voor retournering van het beschadigde artikel dient u het retour formulier volledig in te vullen en bij het artikel voegen. 

Bekijk hier ons aanbod vloeren


Leveringsvoorwaarden De Laminaatloods

De onderstaande voorwaarden zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden De Laminaatloods en de aanvullende Algemene Voorwaarden Internetverkoop. De leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere te verzenden bestelling door de laminaatloods. 

Leveren

1. Levering van uw bestelling vindt plaats binnen 3 tot maximaal 21 werkdagen na ontvangst van uw betaling of op de specifiek afgesproken leverdatum.

2. Levering van op maat geproduceerde producten (waaronder houten vloeren) vindt plaats in samenspraak met u als koper. 

3. Bestellingen worden geleverd tot aan de toegang van het pand op de begane grond mits bereikbaar zoals gesteld in artikel 7 van deze leveringsvoorwaarden, dit geldt ook voor etagewoningen. 

4. Koper is zelf verantwoordelijk voor het inpandig brengen van de producten, tenzij anders schriftelijk op voorhand is overeengekomen.

5. De met De Laminaatloods overeengekomen levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. De Laminaatloods aanvaardt geen aansprakelijkheid inzake overschrijding van levertijden. 

6. Het risico van verzending is voor Koper, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. (Deze bepaling is voor de particuliere Koper niet van toepassing. )

7. Het afleveradres:

a) Dient per openbare weg bereikbaar te zijn met een vrachtwagen. 

b) Dient  vanaf de openbare weg bereikbaar te zijn middels een verhard pad (geen grind, gras, zand of andere half verharding) van tenminste 1 m breed.   

c) Het verharde pad dient berijdbaar te zijn met een pompwagen en pallet.

8. Uw bestelling wordt niet van een pallet afgepakt.

9. Leveringen vinden plaats op werkdagen van maandag tot en met vrijdag.

10. Bezorgtijden in Nederland tussen 08:00 en 17:00 uur.

11. Bij extreme drukte, bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat de goederen later dan normaal bezorgd worden.

12. U heeft 0,5 uur vrij voor lossen van uw bestelling.

13. U dient uw geleverde bestelling op schade en volledigheid te controleren. Schade of ontbrekende producten dienen te worden aangetekend op de vrachtbrief of bon van de vervoerder. Zonder vermelding op vrachtbrief of bon van de vervoerder kunt u geen aanspraak maken op vergoeding(en)

14. Leveringen in Nederland door vervoerders vinden plaats onder de AVC condities. Transport naar het buitenland geschied door vervoerders onder de CMR condities

Bezorgkosten

1. De standaard bezorgkosten voor Nederland bedragen €45,- .

2. De standaard bezorgkosten gelden alleen voor die leveringen waarbij het levermoment en tijdstip ter keuze zijn van de laminaatloods.

3. Voor leveringen op de Waddeneilanden geldt een toeslag. Deze toeslag is situatie afhankelijk en wordt op aanvraag berekend. 

4. De bezorgkosten voor leveringen voor een door u opgegeven tijdstip op een specifieke dag bedragen €95,-.

5. Toeslagen voor het leveren in uw woning worden op maat berekend, neemt u hiervoor contact met ons op.

6. Indien de laminaatloods of diens vervoerder de producten niet kan afleveren door uw afwezigheid en/of anderszins zullen wij extra vracht- en/of opslagkosten in rekening brengen.

7. Wachturen en langere los duur a € 45,- per aangevangen uur.

8. Leveringen op werkdagen na 17:00 uur zijn in overleg mogelijk. Het kan zijn dat hier een toeslag voor wordt berekend. 

9. Voor levering onder rembours (betaling bij aflevering) geldt een toeslag van €35,-. 

Let op: Bij weigering van de bestelling zijn de rembours kosten voor de geadresseerde. 

10. Rembourszendingen zijn niet mogelijk bij pakketjes via TNT. 

11. Voor leveringen in het buitenland worden de transportkosten op maat berekend en zijn slechts eenmalig geldig. 


Verzendkosten: 

1. Voor kleine producten met een gewicht kleiner dan 10 kg en een maximale maat van 100 x 50 x 50 cm bedragen de verzendkosten €13,95.

2. Voor producten tussen de 10 en 30 kg met een maximale maat van 176 x 78 x 58 cm bedragen de verzendkosten €16,95

3. Voor het verzenden van kleurstalen geldt het tarief van kleine producten €13,95.


Bekijk ons aanbod vloeren