Model: 310601055
Beschikbaarheid: 5
€4,25€4,95 per stuk

Isotac ondervloer10 dB los per m²

Met Isotac 10 dB haal je leggemak in huis. Het is makkelijk te snijden en  je klikt het als een puzzel aan elkaar. Leggen van je ondervloer gaat sneller en eenvoudiger dan met groene platen en is van veel betere kwaliteit dan de rollen ondervloer. Doordat deze ondervloer dampdicht is en zo goed als geen water opneemt is het niet nodig om een vochtscherm onder de ondervloer te leggen.  Isotac ondervloer 10 dB is ondanks de goede stabiele eigenschappen slechts 5 mm dik en hiermee neemt de kans aanzienlijk af dat je de onderkant van je deuren moet bijschaven. 

Technisch gezien is deze ondervloer ook de juiste keus. Met een 10 dB geluidscertificering voldoet deze vloer aan de geluidseisen naar andere ruimtes die in appartementen gesteld worden. Als bijkomend voordeel  vermindert de Isotac ondervloer ook het loopgeluid in de ruimte zelf. 

Een 4 mm egaliserend vermogen is ongekend bij een vloer die maar 5 mm dik is. Isotac 10 Db is gemaakt van XPS plaat  en is daarom heel geschikt voor koude ruimtes zoals kelders of onverwarmde ruimtes.

Specificaties:


extra stabiel 

4 mm egaliserend vermogen

10 db certificering 10 dB (Δ Lin ) / 22 dB (Δ Lw )

puzzel click

aftekenraster / gemakkelijk snijden

5 mm dik

xps isolerend 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Gerelateerde producten